Tisztel látogató!Barsy Henrik vagyok és engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam tevékenységünk, a szélvédő javítás hasznosságát. Sajnos nagyon kevesen ismerik ezt a technológiát, ezért bizalmatlanok, pedig rengeteg időt, pénzt és kellemetlenséget lehet megtakarítani egy javítással, ha rászánja magát, mivel gyors, olcsó és garanciális.

 Miért jobb javítani?

Sajnos a szalonokban jobban szeretnek szélvédőt cserélni, mert nekik a csere jobb anyagilag, de gyakran előfordulnak apró malőrök (beázás, "spontán" repedés), mivel egy robot precizitása nem garantálható emberekkel. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy általában a műszerfalat is ki kell bontani és hiába a gyári szélvédő, a sorszám nem passzol a többi  üveggel, amit egy élelmes kereskedő rögtön számon kérhet rajtunk.

Tehát a cél autónk gyári állapotának megőrzése szélvédőcsere nélkül, ezért gyakorlatilag MINDEN SZÉLVÉDŐSÉRÜLÉS JAVÍTHATÓ, de csak ha időben orvosoljuk a
problémát! Mivel Rodolfó mester már nincs köztünk, ezért eltüntetni lehetetlen a sérülést, de csak a körvonala látszik javítás után.


Cégünk gyári szélvédőkre ÖRÖK, cseréltre 1 év javítási garanciát vállal.

A teljesen friss sérülés SZINTE nyom nélkül tűnik el, de minimum 70-95%, viszont ez nagyban függ a felverődés szennyezettségétől (főleg repedés javításnál),mivel a tisztításra nincs mód.

Kérem olvassa el tippek-tanácsok rovatunkat, hogy ha már elkerülni nem lehet, legalább felkészülhessen a kellemetlenségek orvoslására!

szélvédőklinika.hu