Fényszóró javítás - polírozás élettartam garanciával, hogy TISZTÁN LÁSSON!


5 - 8000.- Ft/db., függően a karcolások mélységétől.
A plexi - műanyag autólámpák nagy hátránya, hogy (gyártmánytól függően) 6-8-10 év alatt besárgul-mattul a lakkréteg a napsütés és egyéb hatások miatt . Mérettől és a karcok mélységétől függően 1-3 óra alatt polírozzuk párban kiszerelés nélkül.

Sajnos néhány vállalkozás  valótlan állításokkal próbálja megvezetni a laikusokat és lejáratni más vállalkozásokat, hogy egy feláras szolgáltatásként "UV" lakkozást az ügyfelekre erőltessen, de ennek nem szabad bedõlni!

A fényszóró polírozás után garantáltan SOHA TÖBBÉ NEM SÁRGUL VISSZA A LÁMPABÚRA, mivel lakk nélkül nincs ami sárguljon! Ellenkező esetben megtérítjük a polírozás árát!

Egyébként is a lakkréteg öregszik, ezért nemcsak felesleges lakkozni, de valószínüleg idő kérdése és újra polírozni kell a lakkot.
De amennyiben nem megfelelően tisztítják, a karcok miatt romolhat az állapota, viszont nem sárgul vagy "tejesedik".

Ha lehet, egyeztessünk időpontot fényszóró javítás - 
lámpabúra polírozás előtt!

fényszóró polírozás elõtte fényszóró polírozás elötte

fényszóró polírozás utána fényszóró polírozás utána 

A fényszóró polírozás a gyártmánytól is nagyban függ...
A tapasztalatok szerint az Olasz és Francia autók az elsők a fényszóró polírozás listáján, aztán következik a többi Európai és legkésőbb a Japán autók sárgulnak. De ez nem mindig igaz,csak jellemzően.

Fényszóró polírozás elötte Fényszóró polírozás utána

Fényszóró polírozás elötte Fenyszoro polirozas elotte

Fényszóró polírozás utána Fenyszoro polirozas utana

Látható, hogy a homály megszűnt, de mivel egy vékony lakkréteg volt a fényszórón (ez mattul), ezt jó lenne időnként pótolni egy NANO-vízlepergetõ réteggel a könnyebb tisztítás érdekében. A fényszóró polírozás célja, hogy a fény át tudjon hatolni a műanyag lámpabúrán!

Lámpabúra felújítás Lámpa búra felújítás

Az üveg fényszóróknál gyakori a sok apró kő okozta "mákos" felület. Ez is polírozható, de a mély ütéseket nem érdemes teljesen kipolírozni, mert túlságosan elvékonyítaná az üveget.
De azért látható a változás, fõleg ha az árakat nézzük, mivel az üveg fényszórónak is 25 ezer/db körül van az ára.

 

 

 

Üveg fényszóró javítás - felújítás

Az eljárás ugyanaz, mint a szélvédő javításakor, annyi különbséggel, hogy mivel általában nem szerelhető (ragasztott), ezért ki kell szerelni a lámpatestet és hátulról, az izzó helyén át végezhető a fényszóró javítás. Hogy ne legyen egyszerű, a behullott darabot kell visszaragasztani, mert az fényszóró bordázatának stimmelnie kell, különben a műszakin beleköthetnek. Tehát a fényszóró javításra legegyszerűbb lámpával a kézben érkezni, de az izzót hagyják benn, így biztosan meg lesz  a darab.
 
fényszóró javítás fényszóró javítás
 
fényszóró javítás fényszóró javítás
fényszóró javítás fényszóró javítás
Így már átengedik a műszakin és megmaradt az eredeti lámpa
fényszóró javítás