Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 30 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

A tisztítás után kb. 30 perc szellőztetés szükséges.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagy koncentrációjú ózon végzi.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.

A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás. A kezelés megszünteti többek között

  • baktérium, vírus, atkák

  • allergén, penész, spórák

  • étel - italszag, állatszag

  • izzadság - fülledtségszag

  • cigaretta, szivar, pipaszag

  Alkalmazható:

  • Autók légkondicionáló rendszere és bútorzat

  • Épületek szellőző és klíma rendszere és bútorzat

  • Üvegházak (talaj és levegő fertőtlenítése ültetés  

A kezelés előtt érdemes pollenszűrőt cseréltetni.

A kezelés ára: 5.000.-ft de 500.-ft kedvezményt adunk a szélvédő javítás vagy fényszóró polírozás után!

Autók légkondicionáló rendszere és bútorzat Épületek szellőző és klíma rendszere és bútorzat Üvegházak