Üvegpolírozás

 

 

 Gyakorlatilag csiszoljuk az üveget (bármilyet) egy vízhűtéses géppel és négy különbözõ finomságú gyémántkoronggal, amelyek egyrészt drágák, másrészt elvékonyítják az üveg felületét. Tehát a legdurvábbal kezdve "eltávolítjuk" a karcot és egyre finomabbra csiszoljuk az okozott homályt, míg végül a legfinomabb koronggal teljesen áttetszőre polírozzuk.
Az ár az idő és a karc mélységének függvénye, amelyek ugyebár előre elég nehezen behatárolhatók. Pontosan ezért mi a maximum árat tudjuk kalkulálni, amibe bele kell férnie a műtétnek. Hogy azért adjak némi információt tájékoztatásul: egy rövid csík (az ablaktörlõ alsó vége okozta) 8.000Ft.- tól, egy hosszú csík (ablaktörlõ felső vége okozta) 14.000Ft.- tól, komplett szélvédő 20.000Ft. - tól, oldalüveg 8.000Ft.- tól, kirakat-üveg 40.000.-/m2
-tõl.

A minimál ár 5000 Ft, mivel szélvédő polírozás komoly előkészületet és időt igényel, ezért ez az összeg 1-2 cm hosszú csíkok javítására is vonatkozik, mert ez esetben sem egy korongot használunk.

szélvédő üveg polírozás szélvédő üveg polírozás

Remélem érzékelhető, milyen mély a sérülés, amelyet egy fránya kavics okozott alig néhány törlés alkalmával.

szélvédő üveg polírozás szélvédő üveg polírozás

Itt hívnám fel a figyelmet,hogya forró vízzel odasült üvegpor meglehetősen ragaszkodó ezért semmiképpen ne mossák le az autót szélvédő polírozás előtt, mivel utána muszáj lesz.

 

szélvédő polírozás utána

Mint máshol, úgy itt sem a valós képet mutatja a fénykép vagy videó. Ráadásul nagyon nehéz leírva elmagyarázni, mi is a "fénytörés". Úgy kell elképzelni mint egy szemüveglencsét, ami homorú és ezáltal összegyűjti (tömöríti) a mögötte látható képet. Jelen esetben ez nagyon minimálisra sikerült, de közvetlenül a látótérben hosszútávon zavaró lehet, de még így is jobbnak mondták az ügyfelek, mivel nem csillog. A szélvédő polírozás után visszamaradt fénytörésért nem tudunk felelősséget vállalni, mivel az kizárólag a karc mélységétõl függ.

Jó hír: kirakat-üveg-polírozásnál a fénytörés még hasznos is lehet, ugyanis kívülről nyítja a mögötte látható tárgyat, ezért kívülröl nagyobbnak látszik!

Néhány javításainkból:

veterán szélvédő polírozás  veterán szélvédő polírozás  veterán szélvédő polírozás  veterán szélvédő polírozás

szélvédő polírozás szélvédő polírozás szélvédő polírozás szélvédő polírozás szélvédő polírozás

szélvédő polírozás szélvédő polírozás szélvédő polírozás szélvédő polírozás

 

szélvédő polírozás elötte szélvédő polírozás elötte szélvédő polírozás elötte szélvédő polírozás elötte szélvédő polírozás elötte

szélvédő polírozás utána szélvédő polírozás utána szélvédő polírozás utána szélvédő polírozás utána szélvédő polírozás utána

Szélvédő polírozás, vagy oldalüveg-polírozás esetén sem tudunk felelősséget vállalnia visszamaradó fénytörésért, de a veterán szélvédő polírozás már megér néhány misét.

oldalüveg polírozás elõtte  oldalüveg polírozás elõtte  oldalüveg polírozás elõtte

oldalüveg polírozás utána  oldalüveg polírozás utána  oldalüveg polírozás utána