Szélvédő bevonat Nano technológia

 

A NANO kezelés tulajdonságai:

 

- A menetszél lefújja az esővizet a szélvédőről az ablaktörlő használata nélkül!
- A gyártó szerint a NANO bevonat garantáltan egy éven át rajta marad a kezelt üvegfelületen.
- Minimálisan tömíti a karcokat, így éjszakai vezetésnél nem csillog a szemből jövő autók fényszórója, ezért a polírozás helyetti félmegoldás is lehet.
- Nyáron a szélvédőre csapódó rovarok sokkal könnyebben eltávolíthatóak!
- Télen kevésbé fagy rá a kelelt üvegre a jég és a hó.
- Kíméli a vezető szemét a hosszú vezetés alatt.
- Bármilyen üvegfelületen alkalmazható...

Sokan ismehetik a jelenséget, amikor az apró karcok és pöttyök csillogásától az éjszaki vezetés egy rémálom:
"Jelentõsen növeli a baleseti kockázatot az összekarcolódott szélvédõüveg egy svédországi kutatóintézet tesztje szerint. A nagy futásteljesítményû autók elhasználódott szélvédõjén tükrözõdõ erõs fény ugyanis hatással van a vezetõ magatartására."

A nano bevonat teljesen megszűnteti a csillogást, de a karcok továbbra is láthatóak lesznek! Félmegoldás, de hatásos, és nem kell cserélni a szélvédőt!


Rövid leírás a NANO technológiáról

Az egyik legelterjedtebb alkalmazás. A NANO bevonat jobb kilátást biztosít, mivel megszűnteti a karcok csillogását, így aktív védelmet nyújt az éjszakai és az esős közlekedésben. A szélvédőre hulló csapadék gömbök formájában a menetszéltől lepereg a felületről, ezért 70km/h felett szükségtelenné válik az ablaktörlő használata. A NANO kezelt felületen jelentősen csökken a szennyeződések lerakódása (pl.: bogár-maradványok), illetve a téli jégképződés is minimális. A NANO bevonat hatása kb. 12 hónapig / 20.000 km-ig tart, és ellenáll a gőzborotva vagy vegyi anyagok hatásainak.

Nettó Áraink

 

 

  szélvédő első 3 üveg + visszapillantó hátsó 3 üveg

Személyautó:

5000.- 8500.- 7000.-

Egyterű:

6000.- 9000.- 8000.-

Kisteher:

7000.- 10000.-  

Kamion/Busz:

8000.- -tól    

A fényszórók NANO kezelése esetén az első alkalom összege magasabb, de a következõ kezelések (1-1.5 évente) ára már alacsonyabb.

 

 

  első alkalom/db összes többi alkalom/db
Műanyag - üveg fényszóró: 1000.- 500.-

 

Akciónk keretében minden nálunk javított kavicsfelverődés után 1000 Ft. kedvezményt biztosítunk a NANO technológiás szélvédő kezelés árából, ezért az ötödik kőfelverődés javításakor automatikusan jár az ajándék NANO kezelés!